Account
Je SnoeiWijs-account verwijderen
Je kunt je account zelf permanent verwijderen. Hieronder lees je precies wat er weggaat en hoe het werkt.
Laatst bijgewerkt: 13 augustus 2026. Noordman Groenbeheer levert het digitale product SnoeiWijs. "SnoeiWijs" is de product- en appnaam.
Wat er permanent verdwijnt
- Je account en je inloggegevens (e-mailadres en gebruikers-ID).
- Je profiel: taal, tijdzone, planstatus, meldingsinstelling en je afgeronde tuinlocatie.
- Mijn tuin, je snoeitaken, je snoeidatums en je volledige snoeihistorie.
- De pushregistraties van al je toestellen.
- De lokale SnoeiWijs-gegevens op dit toestel, zoals je notities, checklists en favorieten.
Verwijderen is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt.
Een abonnement opzeggen doe je apart
Het verwijderen van je account zegt een eventueel abonnement niet op, en een abonnement blokkeert het verwijderen ook niet. Opzeggen doe je online in de abonnementsomgeving die aan je SnoeiWijs-account is gekoppeld.
Vraag of opmerking? Onze volledige gegevens staan op één aparte pagina: Bedrijfs- en contactgegevens.